Skip to content

Programul lunar de eliberare a abonamentelo se gaseste pe pagina noastra de Facebok  https://www.facebook.com/AutoReflex.SM 

Abonamentele pe traseele judetene de pe raza judetului Satu Mare  operate de compania noastra se elibereaza in ultimele 2 zile lucratoare ale luni si in primele 2 zile lucratoare ale luni pentru care se solicita în cadrul casieriei de pe b-dul Transilvania nr. 8 langa “copacul rasucit”.

Acte necesare pentru eliberare abonament:

– buletin

-certificat de nastere (copie) pentru minorii sub 14 ani

-prezenta titularului de abonament la prima eliberare este obligatorie ( se va face o poza pentru abonament de catre persoanlul nostru ).

La eliberea abonamentului veti primi un card care se va valida obligatoriu la fiecare urcare in mijlocul de transport prin dispozitivele prezente la bord.

Pe langa validarea cardului pentru perioada solicitata primiti un bon fiscal sau la cerere o factura ( se va cere eliberarea facturii inaintea incarcarii abonamentului)

Abonamentele lunare se emit cu data de intai a lunii, cu valabilitate pâna în ultima zi din luna;

Abonamentele pe jumatate de luna se emit cu data de întâi a lunii, cu valabilitate pâna în data de 15 sau din data de 16 cu valabilitate pâna în ultima zi din luna ;

Abonamentele pierdute se reemit la caseria noastra dupa achitarea unei taxe